luni, 5 octombrie 2009

Azi am iesit din spital...din bucuresti. Am fost sa vad de ce ma sufoc si am aflat.....chimioterapia mi-a distrus proteinele care au si rolul de a transporta apa prin corp....si din cauza asta am acumulat apa la plamanai, plus ca mi s-au umflat picioarele, mi s-a intarit si abdomenul....Am facut o radiografie si atentie...plamanul stang era plin tot ccu lichid si cel drept trei sferturi plin!!!! Am facut un tratament cu albumina, 2 perfuzii de sange, plasma...si dupa2 zile se retrasese f mult lichid, deci nu a mai fost nevoie sa imi faca drenaj. In prima zi mi-au luat o seringa sa vada ce fel de lichid e.....
am dormit 4 nopti in fund, cu spatarul scaunului si cu capul pe perna, singura poziyie in care puteam dormi.
de fapt nu am dormit........m-am chinuit ca un caine , ca niciodata. Acum pot sa dorm doar pe o parte, din fericire....insa mai am lichid. trebuie sa mananc proteine f multe, sa mentin nivelul corecy in orgahism...
oricum ma simt sfarsit, obosesc orice miscare as face....sper sa ma refac in 2-3 zile.
Am trecut clipe de groaza, aproape ca eram la final.....asa simteam. Dumnezeu a vrut altfel. O Doamne, de ce ma chinui asa....nu ajunge?
Sunt in mainile tale , doamne....eu nu mai pot......faca-se voia ta.....eu am ajuns jos de tot. Sunt un nimic, toti suntem asa. Eu insa mi-am dat seama mai acum ceva timp.
Sper sa mai am putere sa scriu aici, va voi tine la curent cu ce mi se intampla. daca se intampla sa va parasesc, sa plec din lumea asta, sotia mea va va spune....
somn usor

14 comentarii:

  1. buna! ti-am citit tot blogul si pot sa spun ca m-a impresionat profund. iti urez sa fi tare si mai ales sa fi optimist. trebuie sa te aduni sa sa fi optimist, sa nu lasi gandurile negre si disperarea sa te cuprinda! nu stiu prin ce treci, pot doar sa-mi imaginez. nici eu nu am avut si nu am o viata usoara. nu am avut o copilarie fericita, o familie normala (daca as spune cuiva prin ce am trecut, ar spune ca sunt nebuna). chiar de multe ori m-am gandit sa ma sinucid...pana mi-am dat seama ca viata e frumoasa. e frumoasa doar daca te poti bucura de lucrurile marunte. toti suntem acaparati de lucrurile materiale, ne refugiem in ele. intrebarea e cu ce ramanem la sfarsit? viata noastra se poate termina in orice clipa, fara sa avem vreo boala incurabila. un accident, si gata te-ai dus.
    iti doresc multa putere si gandire pozitiva!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te da batut... Pentru fetitele tale minutate trebuie sa lupti, sa iti mentii optimismul si sa fii tu exceptia, sa fii tu cel care va invinge.
    Te cred ca iti e greu, ca sunt momente in care vrei sa renunti, dar familia ta iti va da putere....putere sa lupti cu boala...si sa o invingi.
    Capul sus...nu renunta...

    RăspundețiȘtergere
  3. domnule "tepes - voda"

    -aveti leac, insa trebuie sa faceti ce trebuie si cum trebuie.
    va avorbesc din pozitia unei persoane care a trecut ca studii atat prin medicina alopata cat si traditionala coreeana ( chineza) Practic de 12 ani acupunctura dupa academia de Medicina si Acupunctura de la Moskova , si de la Seul
    1) lasti chimioterapia ca va distruge. Vorbesc din cazuistica din jurul meu.
    2) leacul il gasiti doar lucrand cu dvs si cu cine trebuie..
    Cancerul are radacini intr-o patologie la nivel mental si psihic..repet PSIHIC..de acolo se modifica meridianele energetice ale omului apoi sistemuul fizic...

    Sfatul meu..
    il acceptati ok, Nu..am pierdut cateva minute in fata tastaturii:
    luativa 2 saptamani "liber" veniti in Iasi si faceti tratament cu acupunctura coreeana la una dintre persoanele pe care vi le pot recomanda ( nu la mine - sunt bun teoretician , mai putin bun practician..) si vedeti ce se intampla..
    Eu de 10 ani tot vad DOAR cazuri disperate , tumori cancere ( chiar si pe creier) , hemoragii, chisturi rezolvate , pentru medicina alopata in mod ..MIRACULOS>..
    dati-va o sansa..
    Si sa stiti ca in paralel cu tratamentul respectv o sa mai trebuiasca si "ceva" rugaciune si ..introspectie..
    In iasi avem filiala ( centru de studii si de tratament) a Academiei de acupunctura de la Moscova , cu oameni extraordinari..
    daca mai vreti informatii scrieti pe

    office@depozituldeace.net

    eu nu am nici un castig de aici...doar va indrum
    o sa va trebuiasca speranta si rugaciune, pocainta..

    legat de numele de "tepes-voda" schimbati-l ..
    tot ca un sfat ..la nivel energetic, un nume revolutionar , de intolerant ATENTIE..provoaca patologii care pot duce la cancer.. Spec ca numele sa nu va reflecte caracterul.
    despre asta mai putem vorbi..avem aceeasi varsta.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de unde sa shimb numele.....cand l=am pus simteam o nevoie de razbunare pt medicii din romania care nu mi-au pus tratamentul corect.....nici un caz caracterul si felul meu nu este asa, sau macar de ceva timp nu are nici o legatura cu el.
    vis-a-vis de ce imi spuneti, am mintea deschisa spre asa ceva, insa de 3 saptamani , de ex, sunt doar in spital, nu mai am timp, acum, din pacate. E o cursa contracronometru si nu am cum. Sunt multe lucruri pe care le putem vb.......stiu
    eu sunt pe aici, in special scriu pe un forum la www.anticonceptionale.ro, la forum, la probleme medicale. Din nou....cancer, de armand

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate, armand nu mai este printre noi :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in pace... :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Condoleante familiei. :((

    RăspundețiȘtergere
  8. ...sunt in Motru si de 2 zile parca totul s-a schimbat.Ii respect ..pana la urma hotararea pe care a luat....e cutremurator....cuvintele sunt prea putine acum;cei care sunteti la Bucuresti si puteti, fiti alaturi de sotia lui....

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si sa ii dea puterea necesara familiei de a trece peste aceasta nenorocire,de a sta alaturi sotiei si fetelor lui pe care el le-a iubit cu atata putere.
    Dormi in pace Alin!

    RăspundețiȘtergere
  10. ..cei din Motru il stiau de DUMI.
    Poate ii va fi mai bine acolo unde a plecat azi.....

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu sa te odihneasca in pace...cuvintele sunt de prisos.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!....e atat de dureros....erai prea tanar pentru a fi infrant de moarte dar totusi.....!!!
    Vali, sincere condoleante!...multa putere si liniste sufleteasca!

    Claudia

    RăspundețiȘtergere