joi, 12 noiembrie 2009

Asta a fost tot

Pe 17 octombrie Armand a decis ca lupta a luat sfarsit ..... dar din pacate nu era nici pe departe asa pentru ca fizic era echilibrat - nu mai avea apa in plamani ,analizele erau bune pentru momentul acela ....chiar daca au existat voci care au spus ca daca nu s-ar fi sinucis oricum se intampla este total FALS.
Dar nu am ce sa-i reprosez pentru ca a luptat mult si s-a chinuit infiorator de tare a trecut prin momente foarte grele si cei care au fost langa el stiu despre ce vorbesc.
Fetitele intreaba zilnic de "tati al lor" ce le pot spune....sunt momente groaznice dar ce traim noi este nimic pe langa ce a trait el, viata noastra merge inainte nu noi suntem victimele ,singura victima a fost si ramane doar EL
A fost cel mai bogat om avand foarte multi prieteni adevarati care l-au ajutat enorm si carora vreau sa le multumesc din suflet ca ne-au sustinut si sa le spun ca el tinea la ei enorm.
Cam asta este tot ....

8 comentarii:

  1. Buna seara !
    Imi pare foarte rau pentru cele intamplate..viata nu e asa usoara pe cat pare ! Va inteleg perfect durerea...si imi cer scuze ca va trimit acest mesaj intr-un moment delicat, dar tata sufera de cancer si ne gandeam sa mergem pana in Barcelona sau Germania sa vedem ce se mai poate face. De aceea, va rog din suflet, daca cititi mesajul sa imi spuneti cum se numesc clinicile din Barcelona si Viena !
    Poate exista vreo sansa.

    Toate cele bune,
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Alin...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa il ierte....cand citeam acest blog patrundeam in viata lui si simteam toata suferinta ...poate ca acum este intr-un loc mai bun....Odihneste-te in pace - Gabi

    RăspundețiȘtergere
  4. citesc blogul de ceva timp si am tot intrat sa vad cum evolueaza...nu pot spune decat ca imi pare rau sincer desi nu l am cunoscut...va urez o viata frumoasa si sa o traiti pt el:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare incredibil de rau :|..am intrat dupa mlt timp sa vd daca lucrurile sunt mai bune, daca situatia lui Alin s-a ameliorat. Dar vestea sinuciderii m-a lasat masca. Ar fi fost ultimul lucru la care m-as fi gndit. E incredibil puterea pe care a avut-o sa lupte impotriva monstrului numit cancer... dar de acolo de sus vegheaza asupra noastra, asupra tuturor mai ales a fetitelor sale... Imi pare nespus de rau!!!!! :(. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare asa rau...tatal meu trece prin asta...e cumplit...sa aveti grija de voi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate că am ajuns prea tîrziu... dar se pare că un doctor italian a descoperit că o ciupercă este responsabilă pentru apariţia cancerului, care este, nici mai mult nici mai puţin decît o reacţie de apărare la acea ciupercă (este vorba despre candida!)... Iar vindecarea presupune nimic altceva decat bicarbonatul de sodiu!! Da... cel praf folosit in compozitia prafului de copt. 50g costa 1 leu la orice farmacie...

    Gasiti aici informatii despre aceasta teorie:

    http://www.scribd.com/doc/23647005/Cancerul-Este-o-Ciuperca

    http://www.scribd.com/doc/25171461/Examples-of-Therapy-With-Sodium-Bicarbonate-Solutions

    Inainte de a ridiculiza aceasta teorie... ganditi-va ca este, inainte de toate, o noua sansa! Dar e o sansa in plus! Chimioterapia ofera doar 2% sanse de viata!! (in cel mai bun si mai fericit caz...)

    Imi pare rau, sincer, pentru Armand... caci asta nu e tot! Putea avea sansa sa traiasca...

    Fie ca alegeti sa credeti sau nu in aceasta teorie... dati link-urile mai departe. De ce sa nu poata fi o sansa in plus pentru cineva?

    Dumnezeu sa ne ajute pe toti, caci avem mare nevoie de Intelepciunea Sa acum...

    Numai bine, tuturor.

    RăspundețiȘtergere