marți, 28 iulie 2009

...........

Va multumesc ca existati, toti cei care va ganditi la mine si ma rog pt voi sa aveti o viata lunga si fericita! Si imi pare rau ca nu am timp sa va arat ce mult insemnati pt mine.....

Din pacate, daca stati sa va ganditi bine, lumea se degradeaza pe zi ce trece, devina insensibila in alergatura nebuna dupa partea materiala.....nu mai e timp de sentimente, de suflet cald......E o lume ca va plati intr-un final toata aceasta nebunie......ne autodistrugem, valorile morale nu prea mai exista....
Am fost in biserica astazi.....e asa liniste si iti da o stare de impacare cu sine......ma rog sa apara o minune, sa ma salveze pe mine si familia mea......
Poate repet, am creierii amortiti de la pastile.....dar datele mele de compatibilitate sunt rare.....alta piedica......
am intrebat la fundeni.....daca cumpar testele...fac analizele? si au spus ca nu au cum sa faca la atatia oameni!!!!!!!
Fiti buni unii cu altii.......eu am simtit din plin ce inseamna sa am oameni buni langa mine, chiar si asa..la distanta.....ma simt iubit, si asta imi alina din suferinta.
Pt cine ma cunoaste, stie ca am avut o viata spectaculoasa, frumoasa, am fost un rasfatat.......insa atunci cand s-a intamplat ce este mai important in viata unui om....copiii....atunci mi se termina timpul!
Cred ca sensul vietii este iubirea.....altceva nu conteaza pe lumea asta! in numele iubirii esti in stare sa muti muntii....si daca ai parte de ea esti un om implinit.
Astept un raspuns de la o clinica...mayo, din sua....altul de la o clinica din viena....poate datele lor sunt altele si gasesc compatibil.
Sansele mari sunt insa in locul de nastere, loc unde din pacate nu ai sanse la viata prea mari!
Ma gandesc ca mai aveam atatea de facut in viata...atat de multe. As fi vrut sa fiu langa fetitele mele , sa le indrumin viata, sa le impartasesc din experienta mea de viata, sa le citesc povesti seara, sa le invat sa skieze, sa inoate.....as fi trait toata copilaria mea prin ele.......Si e minunat, nu? Copilaria e cea mai minunata perioada din viata unui om.
De ce se intampla sa moara oamenii......pe ce criterii , etc....intrebari fara raspuns.
Am fost toata viata un luptator, si am reusit tot timpul, indiferent de situatii. Dar acum nu ma pot lupta cu o bucatica de carne care contine celule canceroase.....As face orice....dar nu depinde de mine.
Oare ce ni se intampla depinde de noi?
Mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca sunt atatia oameni care vor sa imi salveze viata.....
Sfarsitul meu nu va fi in tara, o tara care m-a dezamagit profund ca sistem de sanatate......voi muri aici probabil......am stabilit sa fiu incinerat si din cenusa se pot face diamante....vor fi 3 bucati.....pt sotia si fetele mele. Asa, cumva, voi fi langa ele in continuare.
O sa mai scriu......

5 comentarii:

  1. Vei gasi cu siguranta donatorul de care ai nevoie...Totul e sa ai rabdare si sa lupti...Vei vedea ca miracolul se va produce!Dumnezeu sa te aiba in paza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta! Te iubim si iti suntem alaturi....

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi, care sunt criteriile principale de compatibilitate. Sa incercam sa restrangem numarul celor care ar putea fi donatori, inainte de a merge la analize. Putem porni de la grupa sanguina? Eu am A2, daca te ajuta cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. am fost foarte dezamagita cand am auzit ca nu avem cum sa facem cu analizele alea....cik suntem tara europeana, dar nu ne ridicam nici la nivelul lumii a 3a...sau poate incepem sa ii ajungem....o tara de cacao.

    eram convinsa sa nu plec din tara niciodata, dar pe zi ce trece sunt tot mai dezamagita....

    orikm eu m-am inscris si la acea campanie a ProTV cu avem viata in sange, poate asa se rezolva ceva si poate se vor misca mai repede lucrurile si vom avea posibilitatea sa te ajutam sau cel putin sa incercam sa te ajutam.

    eu zic doar atat:stiu ca ti-e greu sa mai crezi in Dumnezeu acum, dar nu iti pierde si aceasta speranta. EL e singurul care te mai poate ajuta akm, daca stam sa gandim putin. eu sper sa se intample un miracol cat mai curand cu tine ca sa iti poti duce planurile pe care ti le-ai facut atunci cand te-ai casatorit si cand sotia ta a dat nastere la cele 2 minuni...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e vorba de grupa..e un set de analize

    RăspundețiȘtergere