joi, 30 aprilie 2009

rugaminte

Pentru cei sanatosi :

in curand se va infiinta registrul donatorilor de celule stem, cel in care am norocul sa fiu inscris de cei de aici....dar care va fi accesibil si din tara de la 1 sept, dupa cum spune prim-ministrul.
Stiti ce inseamna un simplu gest de a merge si a vi se lua putin sange pt analize? Ca in momentul ala puteti fi cel care salvati o viata, o familie!! procedura de colectare a celulelor stem e f simpla, usoara, fara sa simtiti nimic.
Nu ezitati sa mergeti acolo unde se va putea face acest lucru....
O spun si va rog si pentru mine, pt ca inca nu am un donator compatibil, in caz de nevoie....dar pt toti care au viata in pericol si asteapta o minune.

2 comentarii:

  1. Buna!
    As dori sa-ti spun cateva cuvinte, nu prea multe, nu am timp. Imi pare sincer rau de ce ti se intampla, dar citindu-ti paginile am ajuns la concluzia ca "gandesti prost", sau esti in depresie. Daca vrei sa traiesti iesi cat mai repede din acesta stare, in alte forumuri esti in stare sa dai sfaturi (si chiar incurajatoare)dar tu nu le urmezi.Trebuie sa gandesti altfel, ai o bola care trebuie tratata, orice boala se trateaza, unele mai greu altele mai usor, depinde. Daca ai fi fost bolnav de inima???? sau poate alta bola, asta mi-a venit in munte......... Si mai e ceva, ai ajuns undeva unde ai sanse, dar noi care avem tot cancer si ne luptam aici in Romania si cu bola si cu sistemul si cu conditiile inumane si cu spaga si cu.....si cu nu le mai insir pe toate..... ce parere ai?!..... noi cum trebuie sa gandim si ce trebuie sa facem????????
    Sanatate multa va doresc tie mai ales si familiei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus si eu la mine pe blog un banner cu campania celor de la pro tv,iti doresc mult noroc

    RăspundețiȘtergere