vineri, 27 februarie 2009

Revenirea.....

De ieri sunt acasa.....m-am trezit azi in paradis.....
Inca nu mi-am revenit complet, am inca dureri de cap, inca nu simt gustul mancarii, decat vag.....
Ce sa spun.....cred ca doua saptamani am fost semiinconstient. Tratamentul a fost dur, zilele au trecut ffoarte greu.....
Am slabit 10 kg in perioada asta....ma simt bine .....miercuri ma duc la spital pt analize si sa fac niste inhalatii pt plamani, sa previn nu stiu ce fel de complicatii.
Tumoarea avea 7cm lungime si 3cm latime inainte de transplant......sper sa se reduca la jumatate aceste dimensiuni si atunci radioterapia o sa spulbere tot.....din cauza asta am fost cam speriat ieri....speram sa fie mai mica dupa atatea cure, mai ales dupa ultimele doua care au fost puternice.
Dar calculand asa.....raman sanse mari in continuare. O sa fie o perioada grea de asteptare, pana pe 3 aprilie, atunci cand fac examenul acela special.

In fine...astept sa ma refac complet, acum nu o sa ies din casa cateva zile, am nevoie de masca de protectie si prefer sa imi recapat fortele inainte de a iesi. Ma multumesc sa ma uit pe geam, sa ma umplu de viata de dincolo de geam.......

Un comentariu:

  1. LAAA MUUUUUUULTI ANIIII, Armand!
    Iti doresc de ziua ta insanatosire grabnica. Sau ce zic eu de insanatosire grabnica, iti doresc sa aflii ca deja ai invins boala!

    RăspundețiȘtergere